Megszégyenítvén rákényszerítve nevelni akkor, amikor az alapot nem ismerjük

Az álom előzménye a következő, mint tudjátok mivel is foglalkozok, de valaki felhánytargatott valami olyat a higiéniával kapcsolatban, aminek hamarosan jelentősége nem leszen, mivel az események ezt bizonyítják. Abban maradtunk az éjjel kereső illető hölggyel, hogy segítek neki ha megtalál személyesen, vannak események melyek szükségesek ahhoz, hogy meglegyen benne a bizalmam, hogy nem támadjon meg, ne támadhassa ami a máshoz tartozik. A lényege a következő megadom, amit másnak is megadok ha tanulni szándékozik, de addig csak marokbeszélőn mondom meg mit kell megváltoztatnia ahhoz, hogy a lelkitársa melléálljon. Akkor fogadkozott, hogy ekkora biztonság nem kell, mert ő annyira szereti a lelkitársát, hogy nem képes megtámadni az egységet a jegyesegyetlenemmel. Felhánytorgatott valami olyat, ami bizonyítja, honnan került elő, mekkora sebek vannak a testében, lelkében, de azt már tudta mi az amivel megelőzhetne oly sokakat, csak éppen én nem vállaltam fel, mert megjegyeztem számára a legdurvább esetek egyikét, s erre azt a választ kaptam amire számítottam, tehát biztos támadást előztek meg, s ekkor mondtam azt számára, hogy képzelje el, hogy otthon van és valaki idegen is ott van náluk, ő nyitva hagyja a fürdőszoba ajtaját vagy zárva hagyja. Erre természetesen a rossz választ adta, s akkor annyit mondtam akkor találkozok vele személyesen, egy térben ha szépen megfürdik akkor amikor én ott vagyok, de nem jön ki addig amíg teljesen át nem öltözött. Ekkor kezdte bizonyítani amit oly sokan, hogy személyesen azért tudnák segíteni gyorsabban neki, akár nála mellett lévő szobában is alhatnák, csak minél gyorsabban akar arra az útra visszakerülni. A válaszomat ismeritek, az előzményt szerencsére kevesek, de én ezt is megmondtam annak idején a jegyesegyetlenemnek, de őt ellenem állították azok, akik ellen küzdök, ahogyan ti is ha a lelkitársi egységben szándékoztok élni. Megjegyezett valamit, ami szépen hangzik, de szerencsére csak azok értik meg, akik a lelkitársak az egységben. Tehát az álomnak ez az előzménye az egyik, a másik pedig a higiéniával kapcsolatos kutatásaim, ami egy újabb jó pont a jegyesegyetlenemnél ha képes felfogni, mi azoknak a tartalma. Az álmom leközlése előtt, még annyit ha a jegyesegyetlenem azt kérné, hogy felkészítsem a velem való személyes találkozásra, akkor is csak úgy tenném, ahogyan azoknak segíthetek, akik szépen megkérnek rá. S akkor az álmom a következő: Valakik jönnek hozzám látogatóba, s olyanra akarnak rákényszeríteni amit életem árán sem vagyok képes megtenni. Újra próbálkoznak igérgetnek oly sok mindent, de engem nem érdekel mivel tisztában vagyok, hogy kik ők, honnan jöttek, s tudom nem abból az akolból valóak amelyhez szerencsére tartozok. Fenyíthetnek, szégyeníthetnek azt amit már tudomásomra jutott el nem vehetik tőlem,

A bejegyzés trackback címe:

https://nyomban.blog.hu/api/trackback/id/tr26809609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Free counters!

 

">

…hogy legyek fogékony a te jeleidre, Uram…

Az, amit épp most teszek, mennyire történik Jézussal való kapcsolatomban?

Az embereket szemlélem. Végignézek rajtuk a legnagyobb szeretettel. Ez hogyan hat rám?

Ebben a helyzetben van valami új, valami sohasem látott. Teljesen átengedem magam a pillanat örökkévalóságának…

Hol van bennem ellenállás?

Isten ebben a pillanatban vágyik rám…

Isten nagyobb dicsõségét szolgálja, amit most teszek? Mit üzen az Úr?

Jelen pillanatban az új élet levegõjében élek, vagy a régiben?

Jézus az arcokon… Hálát adok…

Ki az elsõ a szívemben, akit szeretek?

megállok… elcsendesedem… teret engedek Istennek…

Melyik értékes pillanatért szeretnék most hálát adni?

Mennyire figyelek most a Lélekre?

Merre felé sodor az, aminek hatása alatt most vagyok: közeledek Istenhez, vagy távolodom?

Mi az a lépés, amire most késztetsz, Uram?

Miben kívánod, Uram, hogy növekedjek?

Milyen irányba megyek? És hogyan vezet az Úr?

Most én akarok vagy engedem, hogy Isten akarjon bennem?

Most Jézussal járom az utam?

Most milyen érzés van bennem? És mit üzen az Úr?

Testem nyugalma vagy feszültsége mit mond nekem? Mit üzen az Úr?

 

Ha a leányhölgy apácalelkületű és a fiúférfi atyalelkületű akkor kész az őszinte házaspár igaz szeretetben, alázatos hűségben, bizalmas odaadással. Más esetben jobb ha megvárják azt, aki kikényszeríti belőlük az őszinte alázatos bizalmas odaadó szeretetet.

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

84 rendszeremet szüntették meg a férgek vezette egyének, mikor ébrednek fel már végre...