Ismeretlen ismerős

Ez egy nagyon kedves álmom, szóval járok valamerre és egy gondolat által vezérelve elindulok a cél felé. A célt, mindenki ismeri, csak éppen ő nem fogja fel, hogy annyit kellene tennie, amit már annyiszor megigért, csak éppen nem tette meg. Most sem teszi meg, távolódok tőle, tudom, hogy ő az, de erőszakkal nincsen értelme kényszeríteni, az azoknak a művelete, akik miatt már annyi ideje nem lett készen teljesen személyesen is a egység. Aztán amikor távolódok, mintha követne, majd visszahököl és ellentétesen halad. Én még párszor visszanézek, ezt többször megteszi, mint annyiszor már az álmunkban. Még jobban távolodom, de ő már megint nem tette meg, amit már oly régen megtehetett volna, ha nem azokra a hatos által vezetett egyénekre hallgatna. Lehetne tovább ecsetelni, de inkább hozáfűznék pár megjegyzést: a) Most csak akkor kapcsolódjon, amikor teljesen 100%-osan megbízik sajátmagában, mivel sok olyan jel van, ami igazolja, hogyha képes, tud, akkor nem lehetséges megállítani, s azok a hatosok előbb vagy utóbb ha nem fordulnak meg a világgal ellentétesen akkor jobb bele sem gondolni mi leszen számunkra, amit maguk harcoltak ki, csak éppen nem fogták fel, azt amit minden hetes tud, s próbál aszerint tenni, és gondolkodni. .b) Felelősség csak őszinte bizalommal, tehát úgy ahogyan akkortájt, minden gondolatom, minden érzésem megérzése szavak nélkül, ehhez megkérem a segítséget, de ha ellenem fordítja akkor nemcsak a jegyesegyetlenemnek, de azoknak is akik hátráltatták, szembesülniük kell azzal, amit én úgy szoktam mondani, Jöjjön Christel! Nem tudom ki Christel, melyik ismerősöm alakul át Christellé, de azt tudom ő a háromszöget létre fogja hozni, ami pedig a világ urainak szintén nem fog tetszeni, de ők maguk keresték. Christellé bárki lehet, akinek nincsen szabadkőműves ismerettsége, Christel csak az lehet, aki már találkozott velem személyesen, akár előadásaimon, akár útjaimon, akár tanítványom. Christelnek még valamit tudnia kell azt pedig csak a szememből képes kiolvasni.  c) A határidő lejár pont akkor, amikor mindenki gondolná, csak éppen nem fogja fel, hogy ennyire egyszerű, mint ahogyan azt sem fogják fel azon hölgyek, akik a lelkitársukat keresik, hogy a lelkitársa édesanyjának címzett őszinte levél elég ahhoz, hogy őt lányaként elfogadja. d) Tudjátok, sok hetes ráhagyatkozik a Gondviselő Abbánkra, nektek is ezt kell tennetek, ha találkozni akartok a lelkitársatokkal, vagy olyan személyekkel akik tudnak segíteni számotokra, minden hátsó gondolat nélkül, s akkor olyanok történhetnek meg amelyekre álmotokban sem gondoltatok volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyomban.blog.hu/api/trackback/id/tr366652251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Free counters!

 

">

…hogy legyek fogékony a te jeleidre, Uram…

Az, amit épp most teszek, mennyire történik Jézussal való kapcsolatomban?

Az embereket szemlélem. Végignézek rajtuk a legnagyobb szeretettel. Ez hogyan hat rám?

Ebben a helyzetben van valami új, valami sohasem látott. Teljesen átengedem magam a pillanat örökkévalóságának…

Hol van bennem ellenállás?

Isten ebben a pillanatban vágyik rám…

Isten nagyobb dicsõségét szolgálja, amit most teszek? Mit üzen az Úr?

Jelen pillanatban az új élet levegõjében élek, vagy a régiben?

Jézus az arcokon… Hálát adok…

Ki az elsõ a szívemben, akit szeretek?

megállok… elcsendesedem… teret engedek Istennek…

Melyik értékes pillanatért szeretnék most hálát adni?

Mennyire figyelek most a Lélekre?

Merre felé sodor az, aminek hatása alatt most vagyok: közeledek Istenhez, vagy távolodom?

Mi az a lépés, amire most késztetsz, Uram?

Miben kívánod, Uram, hogy növekedjek?

Milyen irányba megyek? És hogyan vezet az Úr?

Most én akarok vagy engedem, hogy Isten akarjon bennem?

Most Jézussal járom az utam?

Most milyen érzés van bennem? És mit üzen az Úr?

Testem nyugalma vagy feszültsége mit mond nekem? Mit üzen az Úr?

 

Ha a leányhölgy apácalelkületű és a fiúférfi atyalelkületű akkor kész az őszinte házaspár igaz szeretetben, alázatos hűségben, bizalmas odaadással. Más esetben jobb ha megvárják azt, aki kikényszeríti belőlük az őszinte alázatos bizalmas odaadó szeretetet.

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

84 rendszeremet szüntették meg a férgek vezette egyének, mikor ébrednek fel már végre...