Barátság baráti alapon
Barátság baráti alapon

Barátság baráti alapon Ha ma eszed, Holnap iszod, Te meg én – Barátok lettünk. Ha ma éppen, Holnap ippen, Én és Te Barátok maradtunk. Ha jól teszed, Holnap tenned kell, Hogy igazat lelj, Hogy igazat lelj. HA ma eszed, Holnap iszod, Mi nagyobbak, Barátságosak lettünk. Szeged, 1997. április 19.

Hazugság’97
Hazugság’97

Hazugság’97 Ha találod az igazat, Megtalálod az igazat, A szépet és a jót, De mellette a gonosz, A gonosz is rejtekezik. Igaz az élet, HA gondolod – Igaz az élet, De mindig HAZUG is. Siófok – Szeged, 1997. április 19.

M: Ismeretlenül kedvesemhez
M: Ismeretlenül kedvesemhez

Ismeretlenül kedvesemhez  Szeretlek, szeretlek Kedves egyetlenem, Akit mindig várok, Vágyok utánad, Ha nem vagy velem.  Szeretlek, szeretlek Kedves tubicám, Akit nagyon, de Nagyon szeretek – Szeretek, Szeretek.   Szeged, 1997. április 19.

Joghatalom
Joghatalom

Joghatalom Hatalom és jog Két jóbarát, Mely tönkretette – E szép világot. Történelem és jog Két embere – E szép világnak, Melyet tönkretettek. Ember és jog Két gaz barát, Kik egymás – Ellen állnak. Ember és nép, Ősi törvények Között hazug, S másképp is, Az. Hatalom és jog Két jóbarát, Mely…

Hazavágyok
Hazavágyok

Hazavágyok Vonaton vonalgok, Vonalgatok a vonaton, S csak tellik az Idő, S már észre se veszed, Mily régen voltál otthon. Mily régen voltál Odahaza, barátaid – Barátaid körzetében, S már észre se veszed, Mily régen voltál Itthon. Sopron – Szeged, 1997. április 19.

Akkor is..
Akkor is..

Akkor is … Jó és rossz kapocs Az élet tengerén, Mindig jelen van, Ha nem akarod, Akkor is, akkor is. Jó és gonosz láb Az élet mesgyéjén, Mindig Jelen van, Ha nem akarod, Akkor is, akkor is. Szeged, 1997. április 19.

XX. századi emberek
XX. századi emberek

  XX. századi emberek Mindenki a maga igazát – hajtja. Mindenki a maga igazát – mondja. Mindenki csak maga-magával – törödik. Ilyenek vagyunk mi, XX. századi emberek. Ilyenek vagyunk, mi XX. Századi lények. Békéscsaba – Szeged, 1997. április 17.  

Világ'97
Világ'97

Világ’97 Jog és becsület, Mit ér ezen a – Ezen a világon, Ahol csak a Hazugság nagyon, de Nagyon uralkodik. Jog és becsület, Mit ér ez ma? Van egyátalán – Becsület és jog Ezen a világon? Minden hazugság, Hazugság mellyel Minket butítanak – Oktatás címszó alatt Tanítanak a rosszra. Jog és…

Európa
Európa

Európa I. Világ mivé lettél? Lisboa – Európa kapuja, Mit tettek véled? Madrid – kalandorságod Hova-hova lett? Paris- fények városa, Hova jutattak téged? London – királyi központ, Hogy süllyedtél eddig? Oslo - Krisztinák városa, Miért engedted meg, Hogy lesüllyesszenek eddig – Világ mivé lettél?…

M: Vágott virág
M: Vágott virág

Vágott virág  Vágva, vágyok. Vonattal vonatolok Várva várt vágyam --, Vágyam vágányán.  Vág vagy Vágy, Valamint Vágyás – Vívd ki Életed, Új Értelmét!   Sármellék, 1997. április 17.

K: Leendő leendőmhöz
K: Leendő leendőmhöz

Leendő leendőmhöz I.   Gondtalan Gondoskodással Gondolok reád, Gondtalan Gerlicém.  Kedvetlenül, Kedvesemet Keresem, Ki lesz az én Kedvesem?  Természetesen, Természetileg Te reád gondolok, Teljes szívből Talállak meg.  Gondtalan Gondoskodással Gondolok reád, Gondtalan Gerlicém.  Karodat fogva,…

Free counters!

 

">

…hogy legyek fogékony a te jeleidre, Uram…

Az, amit épp most teszek, mennyire történik Jézussal való kapcsolatomban?

Az embereket szemlélem. Végignézek rajtuk a legnagyobb szeretettel. Ez hogyan hat rám?

Ebben a helyzetben van valami új, valami sohasem látott. Teljesen átengedem magam a pillanat örökkévalóságának…

Hol van bennem ellenállás?

Isten ebben a pillanatban vágyik rám…

Isten nagyobb dicsõségét szolgálja, amit most teszek? Mit üzen az Úr?

Jelen pillanatban az új élet levegõjében élek, vagy a régiben?

Jézus az arcokon… Hálát adok…

Ki az elsõ a szívemben, akit szeretek?

megállok… elcsendesedem… teret engedek Istennek…

Melyik értékes pillanatért szeretnék most hálát adni?

Mennyire figyelek most a Lélekre?

Merre felé sodor az, aminek hatása alatt most vagyok: közeledek Istenhez, vagy távolodom?

Mi az a lépés, amire most késztetsz, Uram?

Miben kívánod, Uram, hogy növekedjek?

Milyen irányba megyek? És hogyan vezet az Úr?

Most én akarok vagy engedem, hogy Isten akarjon bennem?

Most Jézussal járom az utam?

Most milyen érzés van bennem? És mit üzen az Úr?

Testem nyugalma vagy feszültsége mit mond nekem? Mit üzen az Úr?

 

Ha a leányhölgy apácalelkületű és a fiúférfi atyalelkületű akkor kész az őszinte házaspár igaz szeretetben, alázatos hűségben, bizalmas odaadással. Más esetben jobb ha megvárják azt, aki kikényszeríti belőlük az őszinte alázatos bizalmas odaadó szeretetet.

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

84 rendszeremet szüntették meg a férgek vezette egyének, mikor ébrednek fel már végre...