Öntsünk Tiszta Vizet a Pohárba!

Budaörsi úton

Érdekes álom, a küldö valós személy, de már eléggé kételkedek benne, hogy erre kell-e nekünk szükségünk. Az álom bizonyos részei bizonyítékok a kapcsolatunk erősségére, viszont ha képes leszen erre, akkor arra a településre vissza nem térhetek. Nem térhetek vissza a település teljes belterületére, s ez elég nagy fájdalom leszen nekem, de előbb-utóbb elérkezik bizonyára ennek is az ideje. Értelmetlennek tünik, hogy bizzam rá teljesen magamat, amíg odaérkezünk a településre, ahonnan csak azt vihetem magammal, ami befér a gépjárműbe, vissza semmiért nem jöhetek, mert már késő leszen... Valamikor volt olyan álmom, amely ennek a megerősítése, de most kételkedek benne... Képtelen, hogy ennyire megerősödött a segítségem nélkül, képtelenség, hogy ennyi idő után rászánja magát..., s talán a legképtelenebb az, hogy ha ő vezet, akkor én alszom nyugodtan mellette a gépjárműben, ahhoz nagyon el kell nekem fáradnom, vagy beteg kellene lennem...

Szentlélektől jöve, egységet szülve, legyőzi a bábeli zűrzavart.

Szentlélektől jöve, egységet szülve,  legyőzi a bábeli zűrzavart.

Szeretett gyermekeim, ímigyen szólít Szentháromság bennünk,
Márciusi Húsvét után Májusi Pünkösd felé nézhetünk,
Szívdallamunk kér: "Szentlélek, úgy kérünk, szállj le ránk, Istenünk"
Vezess minket ama úton, ne hagyjál magunkra árván, kérünk,
Vezess kérünk Szentlélek Istenünk, Urunk igérte minékünk,
Vezess kérünk Szentlélek, a Jézus Krisztus igérte minékünk

2016.05.13. 17:33

Autóbuszról csak a végállomáson lehet leszállni.

Az álomnak előzménye van, olyan előzménye amelyet csak akkor érthetnek meg, ha hasonló helyzet már kialakult a lelkitársak értetlenkedése miatt. Szóval utazók az autóbuszon, sok ismerős van a rajta, s elfelejtek leszállni ott, ahová megváltottam a jegyemet, de gondolom, a következő megállónál bizonyosan megáll, s akkor én is leszállhatok róla. De nem áll meg, pedig vannak akik leszállnának róla, de a autóbuszvezető már kiér a településről, s még akkor sem áll meg. Nem értem, hogyan lehetséges ez, de gondolom a következő településen is vannak megállók, de elhúz a település mellett, s meg sem áll a végállomáson. Ami a végállomáson fogadott arra nem emlékszem, mert azzal voltam elfoglalva, hogyan tudok visszajutni oda, ahová volt a jegyem megváltva. Nem értem azt sem, hogy miért nem lett megakadályozva a vezető jegyvizsgálókkal, mert akkor kénytelen lett volna megállni. Aztán megértettem, de felébredtem.

Favágás

Érdekes álom három fáról a hátsó kertben, az egyiket már régóta úgy gondoljuk, hogy beteg almafa, a másik amelyik meggyet termik, mégis a favágó láttán kidől, s harmadik amelyik termik, látszólag nincsen baja, de a favágó azt is kivágja, hogy a fiatal őszibarackfa jobban nekiinduljon. Érdekes az, is az álomban, hogy a favágó nem kér érte fizetséget, mert ő ajánlkozott. Szóval szépen össze is darabolja mindegyik általa kivágott fát, a kerítésen kivül is, s  a kerítésen belül is. Még mi érdemes az álomban, az, hogy  ahogyan érkezett váratlanul, úgy távozott hálánkkal.

Pápa-Varasd helyett már Pápa-Zágráb

Régen volt egy Pápa-Varasd között közlekedő járat, lehethogy utaztam rajta, de most erről szólt az álmom. Szóval megérkezett a pápai autóbuszállomásra a Pápa-Zágráb vonalon közlekedő autóbusz, néztem-nézem s várom a Varasdra menő járatot. Gondolkozom, jobban megnézem az oldalán a táblát, s akkor veszem észre a járathosszabbítást, mert megtalálom rajta a célállomásomat. Felszállok rá, s a többit megint nem beszélhetem el.

Sok-sok leközölhetetlen után egy újabb figyelmeztetés, melynek folyománya bármelyik pillanatban megérkezhet

Álom, amelyik figyelmeztető jelleggel bír, az megtörténik, én mindig így álltam hozzá. Sokszor volt, hogy már azon a napon, amikor felébredtem, minden úgy történt, mintha még álmodnák, remélem ez az álom is hamarosan beteljesedik. Nem sietettem, mivel többször annyiszor hibázok, hogy inkább újból tanulom,  inkább újból és újból továbbadom másoknak, s ha visszatér hozzám, akkor bizonyára jól dolgoztam. Lényegét ismerik, akik munkatársaim, tehát azt is tudják mi a fizettségük, ha elérhetővé, azaz megközelíthetővén képes leszen felfogni, előtte minden, csak tanulnia kellene, előtte az amit csak ő vehet észre, de azt csak akkor, ha erre megérett. S mikor érett meg, azt az életvitele árulja el. Talán már közel vannak, azok a napok, amikor lehetetlenség lesz beszédünk közt különbséget tenni, de ezt nemcsak egyiknek kellene kérnie, hanem közösen egységben. A mai nap folyamán kapni fog az álmom szerint egy utolsó szalmaszálat, lehethogy durva leszen -4- , -7- (átalakul 9-re), -9- (átalakult 12-re), tehát ha tudni akarja, hol kellene nekie a 7-et  alkalmazni, akkor már csak idő kérdése az álmom lejátszódása. 

Kiállításon

Egy olyan álom, amikor erősködnek, hogy a kiállítás többi részét is tekintsük meg, mert ott is találunk értékes dolgokat. Találunk is, de amikor átgondoljuk az érték-áraránykülönbséget, inkább otthagyjuk, s ez többször is megismétlődik, majd felébredek....

Vásárlás után menekülés

Ami emlékszem az álmomból, még nincsen nyitva a bolt, s megtetszik egy mellényszerű, s blúzszerű darab. Az eladó pedig lát bennem valamit, s annyit mond beszéljem meg a fönökével. Egyezkedünk 3000-et ajánlok, ő pedig 167 milliót remél, mert abból szeretne nyaralni. Mutatja, mi lett az előttem lévővel, de egy óvatlan pillanatban kicsúsztam a kezéből, s menekülvén hátra sem néztem. Biztosan követtek, de engem csak az érdekelt, hogy a káoszból eltünjek bármi áron.

Átültetés

Érdekes álom, amikor virágokat kell átültetni, de nem tehetem azt, hogy az egyiknek fényéből elveszek, hogy a halványabbat díszítsem. A virágok azok a közösségek, amelyek valamilyen szinten számítanak rám, ha fényesebb akkor jól  működik, ha halványabb akkor se tehetem azt vele, hogy egyiktől elvegyem a másik érdekében, mivel ami elrendeltetett az úgyis megtörténik. Akinek nem világos, annak ajánlom imádságokat álmaiban.

Hogyan kerüld el Esztergomot?

Nagyon érdekes álom amire sokszor utalást kapok, a lényege Esztergomnak olyan helyzete van, hogy lehetetlenség elkerülni a határában. Számomra fontos utalálokat is kaptam, de csak ha helyreállítás megtörténik akkor tehetném közzé, akkor meg már értelmetlen lenne. Tehát Dorog felől indulván lehetőség lenne Kesztölcön át, de ott olyan területen kellene áthaladni, ami magánterület, tehet szinte lehetlen. Ha mégis sikerülne, a Pilisszentléleki útra átérnem, akkor is Dobogókő már PIlisszentkereszt onnan Dömös megoldható lenne, de ott van  az a sok de... Tudom azok az esztergomiak, akik az oldalunkon vannak, ennek az álomnak nem örülnek, mert ez valami olyan utalás, amely a kerten kívüliek is képesek felfogni, csak éppen ragaszkodnak a lehetetlenhez, ahhoz aminek előbb vagy utóbb meg kell történnie...

Egy érdekes álom, már hosszú idő után

Vannak bizonyos részek amit nem tehetek közzé még, de amit közzétehetek az, hogy egyik virág úgy tünik mintha átültetésre szorulna. Kiborítóm, s akkor látom, hogy a cserépben egy másfajta virág van alul, szépen kettéválasztom. Amelyik felül volt visszaültetem a cserepébe, amelyik alatta volt, annak pedig átlátszó cserepet találok, s ebbe helyezem el. Mindketten kapnak tápláló vizet, de szerintetek melyik fejlődött szebben?

Könyvek, iratok válogatása azzal, akinek már itt kellene lennie

Érdekes álom arról, aminek már meg kellett volna történnie, csak éppen nem  történik meg az a hatalmasnak tünő ellenszél miatt. Jó volt látni, de jobb lenne személyesen is, mert az utóbbi időkben már  úgy voltam vele, hogy inkább olyan, akit egyetlen szabadkőműves irányítású szervezetek nem képesek felfogni, hogy tényleg Ő. Lehetőség most is adott, de egyre kevesebb, mivel ha képes lenne elfogadni amit küldök, akkor már az történne ami az álmomban. Úgy vagyok vele, próbáltam törölni, de képtelenség, mivel erősebbek szinte mindegyik akikről tudok mellettüNK vannak, bármikor képesek felsorakozni párjukat elfogadván, viszont nemrégiben megtudtam valamit, ami  úgy szíven üti az embert, ha nem azt teszi, amire rendeltetett. Nagyon fontos lenne leírni, de nem tehetem azért mert sokak, akik erre készek bármit képesek helyrehozni, csak arra kell figyelniük, hogy a szívük merre vezeti  a szívhangot megtalálván, merre követi, s hogyan miképpen képes felfogni ami emberi szemmel képtelenségnek tünik még akkor is, ha megtörténik velük. Lehetne beszélni róla, de csak annyi a házastársi kapcsolatnál sokkal fontosabb, sokkal erősebb és egységben megélhetőbb, ha az aggodalmaskodásainkat, kételkedéseinket a világban hagyjuk a világi embereknek.

Zavaros álom

Ez az álom egy olyan temető előtt játszódik, amely előtt van kis árok. A történet ott kezd zavarossá vállni, miért kellenek az alkoholos üvegek, s miért vannak kartonban összefólizva. A másik zavaros mit jelentenek a műanyag benzines kannák, s miért kell először az üvegeket kipakolnom, s miért adnak ajándékba egyet, s miért hármat visszek egyszerre. S a sok miérthez, egy újabb hogyan került oda az a tégla, amiben megbotlottam, s összetörtem néhányat. Elvittem oda, ahová mondták, s ki akartam pótolni azzal amit ajándékba kaptam, de azt nem tudtam megtenni, inkább odaraktam a teljes csomagot. Szóval e sok miért után, a következő amikor elmondtam, akkor miért nem voltak ott már csak a benzineskannák. Hová tűnt, mert én úgy voltam vele, hogy mindegyik egy helyre kerül, de mint kiderült csak annyi kerülhetett oda, amennyit egyhuzamban képes vagyok elvinni. A benzines kannnákat pedig nem oda kellett rakni, így nem botlottam meg abban a téglában, de itt akár többször is fordultam, mégis mindegyik rám várt.

Érdekes rugóslámpa

Amit lejegyezhetek, az annyi rámbeszélnek egy olyan lámpást, 600 forintért, amelynek lehet állítani a fényerejét a lámpaburán keresztül. Újabb és újabb lehetőségeket fedezek fel általa, de akarom tudni, mitől működik, bár ne tettem volna, mert már nem lesz olyan. Hogy miért nem leszen olyan, azt nem tehetem még közzé...

Keresztes Imahadsereg googlecsoportból kilépvén

Érdekes álom arról, hogy ami megroggyant, azt ki kell javítani, s ahhoz van segítségem, csak meg kell érteniük a lehetőséget. Nagyon magasan, letekintve mélységbe alig fogodzkodókkal -alattam egy kis párkányszerű lehetőség-, de nem élek vele, mivel lejjebb van a megroggyanás. Jönnek segíteni azok akik soha nem lennének képesek megtagadni -bár némelyikről nem gondoltam volna- , jönnek szépen segíteni csoportonként, szakaszonként felemeljük, és a fix talpazatra helyezzük, ezt addig csináljuk amíg fel nem ébredek...
Előzménye is érdekes lehet, de csak akkor érthető meg, ha megértik a tűz tisztító erejét...

Gyenesdiási Zs.Krisztina te következel!

Egy érdekes álom egy kiállításról, ahol egyedül ő ismert fel, amikor tornázott. A kiállítótermek színei váltakoztak a labirintusban. Sokszor úgy tünt, hogy eltévedtem, akkor jöttem rá, hogy amerre jöttem, arra visszafelé. A kiállításon nem szerettem volna semmit gyűjteni, csak beszélgetni, de ott volt egy kiskutya, aki annyi kárt csinált, mégis gazdái nem akarták felfogni, sőt kikérték maguknak, hogy az állatuk nem teszi azt, amit én nem jól láttam. Kicsit nem foglalkozok vele, Aztán azon kezdek el gondolkodni, mit keresek itt, hogyan tartozik össze ez a kiállítás, egésze, amikor újból feltűnt a kiskutya, s azt csinálta szóltam a gazdáinak, de ők még akkor sem voltak képesek elfogadni.
Megjegyzésként annyi, ha nem voltál házas, s képes vagy személyesen elmondani, ki a lelkitársad, akkor keressél fel, ha megadatik számodra ennek a lehetősége. Annyit kell tudnod még, ha képes a lelkitársad fogadni, s hasonlóképpen elkötelőzödni melletted, akkor már csak magadat vagy képes megállítani, mert amivel képes vagyok segíteni, ennek az a következménye.

Böhönyétől merre 14:00 órakor?

Álmomban kerékpárral közlekedek barátommal, Krisztiánnal, bármelyik házban megpihenhetünk, de sehol sem találkozunk más emberekkel. Böhönyénél Krisztián mondja, hogy ő inkább visszafordul Vése felé menne inkább, engem pedig elgondolkodtat jó lenne Szigetvárnál fordulni, vagy Barcsnál fordulni, de barátom azt ecsetelgeti, hogyha ennyi idő alatt nem találkoztunk autókkal, emberekkel akkor értelme lenne visszafordulni, mert inkább estére ott legyünk, amit ismerünk.

Álom ami felriasztott és még gondolkodom rajta, hogy nyilvánossá tehetem, vagy csak nekem, a jegyesegyetlenemnek és annak az elmúlt 30 évnek szólt-e

Ez egy nagyon mélyértelmű álom, fel kellett készülnöm rá, de annyi mindent ezzel a lépéssel helyre lennék képes állítani, csak éppen nem tudom a forrásba amik belekeveredtek, azok nem-e amiatt voltak, hogy annyi lelkitársakkal való megnyilvánulásokat néztem tegnap este, ami bizonyította amit már oly régen tudok, de jelenleg képtelenségnek tünik, bár a ViSSZASZÁMLÁLÁS (368 óra) működik, tehát ahhoz, hogy célirányosan megértse a jegyesegyetlenem mit kell tennie, azt nem tehetem közzé, csak tehetek utalást reá, ami ugyis másképpen fog megtörténni, mivel ő még mindig hallgatni szeret, nem képes felfogni, amit már tud, de a sok mivan ha bezavarja. Lehetne segítséget küldeni számára, de aminek meg kell történnie, az megtörténik csak nem az ajtóban, hanem az ablakban. Lehetne ecsetelgetni, de talán annyit megteheti, hogy 77-szerte erősebbé válik, csak éppen rá kell jönnie, hogyan lehetne abból 78. S tudjátok osztálytársaim, küldhettek más irányvonalat, de az adván kapott lelki egységgel inkább ne játszatok, mivel ennek értékét fel nem lehet becsülni. A VISSZASZÁMLÁLÁSt egyféleképpen lehet hátráltatni, de az maximum 7 nap, azaz 168 óra, mire a szintemre kerül a jegyesegyetlenem. Ennyivel lehettek előrelátóak, tehát 368 órán belül meglátogatom azt a helyet, amit már ismerek, de személyesen még nem jártam ott, mivel igen sok minden fog lezajlani, amiről vannak segítségeim, de míg kételkedek benne, addig bizonyára nem indulok oda. S akkor az álom, ahol inkább felajánlanak gyengébbet - középiskolai osztálytársamat, aki tudomásom szerint még nem élt házasságban, se jegyességben- , aki csak akkor képes megközelíteni, ha minden területen öszinte velem szemben személyesen szemtől-szemben, azaz minden gondolatomban, minden álmomban segítőként közreműködik. S addig merészkednek, amit egyedül képes megakadályozni, de csak akkor, ha személyesen szemtől-szemben őszinte a jobbomon állóhoz, s természetesen velem is.

Sötétség és a Világosság harcáról

Előzménye felállt a Googlepluson a háborúfigyelő. Sokan megtagadtak, de lehetőséget kell adnom, hogy észrevegyék magukat. Tegnap többen is jelezték, hogy így kockázatos, mert még nem mostan van itt az ideje, magam pedig megmondtam a késlekedéssel csak vesztünk, s csak akkor nyerhetünk, ha meglátjuk az egyetlen utat, amely a világgal szemben halad, s rálépünk, mint ahogyan előttünk már annyian. A helyszín talán abban lényeges, hogy egy bizonyos templom karzata, a helyet még nem fedhetem fel, de talán annyit köze van a Nagy Figyelmeztetés előtti időszakhoz, a hitehagyáshoz, s köze van azokhoz az emberekhez akik nem akarják felvállalni, mert jobban érzik magukat, ha bele nem folynak ebbe a csatározásba, csak éppen nem veszik észre, hogy már régen belefolytak, mivel senki nem marad ki belőle. Mindannyiunknak színt kell vallanunk, erről szólt a publikus rész. Menekülhetünk előle, de nem tudunk elbújni!!!

Bent úgy látszik minden szép, kinn tulajdonképpen tombol viharos erejű havas szél

Érdekes álom, átadok mérhetetlen hasznos információt, marasztalnak, de amikor megértem a marasztalásuk okát, menekülőre veszem. Annyira menekülőre veszem, hogy szűk fedett sikátorokon keresztüljövén, egy étteremben látom meg a lehetőséget a szabadságra, s nem érdekel, hogy tombol a viharos erejű szél, az sem érdekel, hogy megcsapja az arcomat a hó. Előzménye azok az üzenetek, amelyet kapunk erősítésként, de sokan bolondságnak vesszük, még akkor is amikor saját életünkben vesszük észre, akkor is másnak tulajdonítjuk, próbáljuk megmagyarázni az elkerülhetetlent, de nem nagyon akarjuk észrevenni azt a mérhetetlen szeretetet, ami miatt még a kegyelem időszakában vagyunk. Sok mindenen el kellene gondolkoznunk, de ez az egyre nagyobb hitehagyás miatt, már az emberek még a legkevesebb imát sem képesek elmondani alázatos engedelmes szívvel, mert inkább a tömeggel tartanak, mintsem a tömeggel szemben a szűk ösvényen.