Álom ami felriasztott és még gondolkodom rajta, hogy nyilvánossá tehetem, vagy csak nekem, a jegyesegyetlenemnek és annak az elmúlt 30 évnek szólt-e

Ez egy nagyon mélyértelmű álom, fel kellett készülnöm rá, de annyi mindent ezzel a lépéssel helyre lennék képes állítani, csak éppen nem tudom a forrásba amik belekeveredtek, azok nem-e amiatt voltak, hogy annyi lelkitársakkal való megnyilvánulásokat néztem tegnap este, ami bizonyította amit már oly régen tudok, de jelenleg képtelenségnek tünik, bár a ViSSZASZÁMLÁLÁS (368 óra) működik, tehát ahhoz, hogy célirányosan megértse a jegyesegyetlenem mit kell tennie, azt nem tehetem közzé, csak tehetek utalást reá, ami ugyis másképpen fog megtörténni, mivel ő még mindig hallgatni szeret, nem képes felfogni, amit már tud, de a sok mivan ha bezavarja. Lehetne segítséget küldeni számára, de aminek meg kell történnie, az megtörténik csak nem az ajtóban, hanem az ablakban. Lehetne ecsetelgetni, de talán annyit megteheti, hogy 77-szerte erősebbé válik, csak éppen rá kell jönnie, hogyan lehetne abból 78. S tudjátok osztálytársaim, küldhettek más irányvonalat, de az adván kapott lelki egységgel inkább ne játszatok, mivel ennek értékét fel nem lehet becsülni. A VISSZASZÁMLÁLÁSt egyféleképpen lehet hátráltatni, de az maximum 7 nap, azaz 168 óra, mire a szintemre kerül a jegyesegyetlenem. Ennyivel lehettek előrelátóak, tehát 368 órán belül meglátogatom azt a helyet, amit már ismerek, de személyesen még nem jártam ott, mivel igen sok minden fog lezajlani, amiről vannak segítségeim, de míg kételkedek benne, addig bizonyára nem indulok oda. S akkor az álom, ahol inkább felajánlanak gyengébbet - középiskolai osztálytársamat, aki tudomásom szerint még nem élt házasságban, se jegyességben- , aki csak akkor képes megközelíteni, ha minden területen öszinte velem szemben személyesen szemtől-szemben, azaz minden gondolatomban, minden álmomban segítőként közreműködik. S addig merészkednek, amit egyedül képes megakadályozni, de csak akkor, ha személyesen szemtől-szemben őszinte a jobbomon állóhoz, s természetesen velem is.

A bejegyzés trackback címe:

http://nyomban.blog.hu/api/trackback/id/tr817343132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.
Free counters!

 

">

…hogy legyek fogékony a te jeleidre, Uram…

Az, amit épp most teszek, mennyire történik Jézussal való kapcsolatomban?

Az embereket szemlélem. Végignézek rajtuk a legnagyobb szeretettel. Ez hogyan hat rám?

Ebben a helyzetben van valami új, valami sohasem látott. Teljesen átengedem magam a pillanat örökkévalóságának…

Hol van bennem ellenállás?

Isten ebben a pillanatban vágyik rám…

Isten nagyobb dicsõségét szolgálja, amit most teszek? Mit üzen az Úr?

Jelen pillanatban az új élet levegõjében élek, vagy a régiben?

Jézus az arcokon… Hálát adok…

Ki az elsõ a szívemben, akit szeretek?

megállok… elcsendesedem… teret engedek Istennek…

Melyik értékes pillanatért szeretnék most hálát adni?

Mennyire figyelek most a Lélekre?

Merre felé sodor az, aminek hatása alatt most vagyok: közeledek Istenhez, vagy távolodom?

Mi az a lépés, amire most késztetsz, Uram?

Miben kívánod, Uram, hogy növekedjek?

Milyen irányba megyek? És hogyan vezet az Úr?

Most én akarok vagy engedem, hogy Isten akarjon bennem?

Most Jézussal járom az utam?

Most milyen érzés van bennem? És mit üzen az Úr?

Testem nyugalma vagy feszültsége mit mond nekem? Mit üzen az Úr?

 

Ha a leányhölgy apácalelkületű és a fiúférfi atyalelkületű akkor kész az őszinte házaspár igaz szeretetben, alázatos hűségben, bizalmas odaadással. Más esetben jobb ha megvárják azt, aki kikényszeríti belőlük az őszinte alázatos bizalmas odaadó szeretetet.

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

84 rendszeremet szüntették meg a férgek vezette egyének, mikor ébrednek fel már végre...